Message:

Security Code:


Nick:

Verhuur | Airfurste

Proefles

 

Altijd al willen vliegen? Laat die droom niet weg vliegen en boek snel een proefles en ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen. Dat kan, aiRFurste bied die mogelijkheid vanaf vliegveld Lelystad. Ter beschikking staan 2 persoons vliegtuigen (Cessna C150) of 4 persoons vliegtuigen (Cessna C172 of een Piper 28).

Hoe gaat het in zijn werk. Een proefles begint met een theorie les die ongeveer 30 minuten duurt. De instructeur legt uit hoe het kan dat een vliegtuig op kan stijgen en hoe dat vliegtuig vervolgens in de lucht kan blijven. Ook legt de instructeur uit hoe de besturing werkt wat heel belangrijk is omdat jij dat zelf in de lucht mag gaan doen, stijgen, dalen en bochten maken. 

Na de theorie sessie gaan we naar buiten het platform op waar het vliegtuig al staat te wachten. De riemen gaan vat en de motor word gestart en we krijgen toestemming om naar de startbaan te taxiën. Daar worden de laatste controles uit gevoerd en dan komt het moment dat wij toestemming krijgen om op te stijgen en eenmaal in de lucht vliegen wij het gebied uit naar een mooie hoogte van ongeveer 600 meter (1800 foot). Schrik niet als de instructeur ineens zegt “Your control” en vanaf dat moment mag jij de besturing over nemen. De tijd vliegt en voordat je het weet word de landing ingezet en staan wij weer voor de hangaar. In het les lokaal zal de instructeur een debriefing geven en vervolgens krijg jij een vel begeerde Luchtdoop certificaat uit gereikt. Die glimlach blijft nog wel even aanwezig.

 

Hier onder volgen de verschillende mogelijkheden:

R
Proefles Cessna 150 van 30 minuten voor € 120 inclusief btw (tax)
R
Proefles Cessna 150 van 60 minuten voor € 240 inclusief btw (tax)
R
Proefles Cessna 172 van 30 minuten voor € 150 inclusief btw (tax)
R
Proefles Cessna 172 van 60 minten voor € 300 inclusief btw (tax)

Contact

1 + 1 =